VARÁZSLATOS
HELYSZÍN

életre szóló

FELEJTHETETLEN
ÉLMÉNYEKHEZ

Gyakori kérdések

Az épület és a park felújítás alatt áll. A felújítás befejezési időpontja: 2021 február vége.

Október második felétől meg tudjátok nézni a helyszínt, de akkor még zajlanak a felújítási munkák. Ha szeretnél egy benyomást kapni a helyről és van képzelőerőd, akkor szeretettel várunk, de ha csak a tökéletes helyszínt szeretnéd látni, akkor a helyszínbejárást csak február vége után javasoljuk.

2021. május 14-től lehet foglalni.

Nem lehet csak szobát foglalni. Az egész épületet lehet lefoglalni egyben.

A minimális tartózkodás két éjszaka.

A főszezonban, azaz május közepétől szeptember közepéig a minimális létszám 50 fő. Ha pl. ennél kisebb esküvőt szeretnél, akkor egy minimális fogyasztással kell számolnod.

Ezekre sajnos nincs lehetőség. A Kiscséri Kúria szerződtetett cateringes parterei közül tudtok választani. Partnereinket a legkörültekintőbben választottuk ki annak érdekében, hogy az esküvőtökön a legfinomabb ételek és italok kerüljenek vendégeitek asztalára. Nem vagyunk/vagytok egyformák, ezért partnereinket arra kértük, hogy a hagyományos esküvői menüsorok mellett különleges a helyszín hangulatához illő ételeket és italcsomagokat is ajánljanak nektek.  

A tánc helyszínéül elsősorban a Kiscséri Kúria báltermét javasoljuk, amelynek közvetlen kijárata van a nagy teraszra illetve a parkra. A teraszon is van lehetőség táncra, ahol elfér a zenekar illetve a DJ is, de a külső helyszínen a hangerőt 22 óra után korlátozni kell.

A vacsorát három helyszínen lehet megtartani. Az egyik a Kiscséri Kúria bálterme, ahol 90 fős ültetett vacsorát lehet tartani. A másik lehetőség a park árnyas fái alatt, ahol 100-120 főt is le tudunk ültetni. Ha ennél nagyobb vendégsereget szeretnél hívni, akkor a vacsorát sátorban is megtarthatod. A sátor felállításáról neked kell gondoskodnod, mi a sátor helyszínét tudjuk biztosítani.

A Kiscséri Kúriában 16-18 fő elszállásolására van lehetőség. A Balaton közelsége miatt számos hotel foglalható 15 kilóméteres körzetben Balatonaligán, Balatonvilágoson, Balatonakarattyán. A legközelebbi, nagy hotel a Világos Hotel Balatonvilágos, mindössze 15 percre a Kúriától.

Fotóst, videost, DJ-t, dekor-designert tudunk ajánlani.